Βιωματικό Εργαστήριο Φυσικής Καλλιέργειας - Natural Farming

Βιωματικό Εργαστήριο Φυσικής Καλλιέργειας

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα γίνει βιωματικό εργαστήρι Φυσικής Καλλιέργειας στο κτήμα Μάλι Βένι, στο Μαρκόπουλο Αττικής, με θέμα την δημιουργία λαχανόκηπου με την μέθοδο των σβώλων.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν πρακτικά σε ολόκληρη την διαδικασία, από την κατασκευή των σαμαριών μέχρι την σπορά των λαχανικών.

Το εργαστήρι θα είναι ολοήμερο και θα ξεκινήσει στις 9:30 το πρωί. Σημαντικό είναι να έρθουμε εγκαίρως, για να έχουμε αρκετό χρόνο.

Επίσης θα ετοιμαστεί κοινό τραπέζι και μπορείτε να φέρετε και το δικό σας φαγητό για να συμμετέχετε σε αυτό.Η ανταλλαγή συνταγών και γεύσεων είναι ευεργετική σε πολλά επίπεδα!

Τα εργαστήρια Φυσικής Καλλιέργειας με τον Παναγιώτη Μανίκη πραγματοποιούνται στα πλαίσια της προσπάθειας να δοθούν πρακτικές γνώσεις στους ανθρώπους που επιθυμούν να επιστρέψουν στη γη, θέλοντας καλλιεργώντας να γίνουν αυτάρκεις.

Το κτήμα Μάλι Βένι βρίσκεται στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Η περιοχή ονομάζεται Άγιος Αθανάσιος και είναι από το Μαρκόπουλο 6 – 7 χιλιόμετρα προς τον Ιππόδρομο κοντά στο μοναστήρι της Αγίας Άννας.

Χάρτης: Κτήμα Μάλι Βένι

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942846040

Σας περιμένουμε με χαρά!